waar staan we voor?

WACHT-TV is een bedrijf waar normen & waarden centraal staan. We zien er dan ook sterk op toe dat alles wat op de schermen verschijnt verantwoord is & niemand discrimineert. Er zijn reeds bedrijven geweigerd die niet voldeden aan deze normen. Waarden boven alles is ons motto.

Als je met ons in zee gaat dan garanderen we ons 100% in te zetten om alles te laten verlopen zoals vooraf besproken. Indien iets toch niet zou verlopen zoals gepland (niets of niemand is feilloos) dan doen we er alles aan dit op een snelle & correcte manier recht te zetten.

WACHT-TV werkt in vertrouwen & gaat door waar anderen ophouden. Getuige daarvan de klanten die reeds meer dan 25 jaar klant zijn & dit nog steeds blijven. We zijn dan ook heel dankbaar jullie nog steeds van dienst te mogen zijn en zullen er alles aan doen dit in de toekomst te blijven doen. Oprechte dank voor het vertrouwen.

Ten laatste & zeker niet ten minste gaat onze oprechte dank uit naar alle medewerkers & partners van WACHT-TV. Zonder jullie zou er zelfs geen sprake zijn van dit prachtig concept. We zijn dan ook heel dankbaar dat jullie deel uitmaken van dit fantastisch team & hopen deze samenwerking verder te zetten. Oprechte dank ook aan jullie allen.

We kijken er naar uit samen te werken met jou en jouw bedrijf in de kijker te plaatsen.

Team WACHT-TV


© 2023 w8tv.be with webcreator available